930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Argeș: Tânăr de 24 de ani, reținut pentru relații sexuale cu o minoră!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și act sexual cu minor în formă continuată, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Ciomăgești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în seara de 28 noiembrie a.c., bărbatul ar fi sustras, prin acte de violență, telefonul mobil al concubinei sale de 16 ani.

Pe parcursul cercetărilor, telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

În ziua de 29 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90