930×122 CUMPANA 5

Bărbat reținut

Argeș: Tată bătut și amenințat cu moartea de către propriul fiu!

Un argeșean a ajuns în arestul Poliției după ce și-a amenințat părinții cu moartea. Mai mult decât atât, bărbatul și-a și bătut tatăl.

Citiți și: Un piteștean și-a amenințat fosta iubită cu poze indecente și a urmărit-o

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua de 06 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 44 de ani, din Ștefănești, ar fi adresat expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență, părinților săi, de 73, respectiv 70 de ani, agresându-și fizic tatăl, deși împotriva sa era emis, de către instanță, un ordin de protecție.

Citiți și: Furt masiv de combustibil în Argeș

În cauză, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 31 alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”, faptă prev. de art. 47 din Legea 217/2003.

În seara zilei de 06 decembrie a.c., după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto descriptiv: SafeNews

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA