930X122 MAIA

Bărbat reținut

Argeș: Un bărbat a ajuns în arest după ce s-a apropiat de tatăl său

Un bărbat de 30 de ani din localitatea argeșeană Ștefan cel Mare a ajuns în arestul Poliției după ce s-a apropiat de tatăl lui, încălcând ordinul de protecție emis pe numele său.

Citiți și: Un piteștean și-a amenințat fosta iubită cu poze indecente și a urmărit-o

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul nu este la prima abatere de acest fel.

Pe numele individului s-a întocmit și dosar penal.

Citiți și: Furt masiv de combustibil în Argeș

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 31 octombrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizați în mod direct de către un bărbat de 60 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, despre faptul că fiul său, de 30 de ani, împotriva căruia era emis un ordin de protecție, ar fi încălcat obligațiile impuse prin aceea că ar fi revenit la locuință în ziua de 28 octombrie.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protective provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 31 alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”, faptă prev. de art. 47 din Legea 217/2003.

Totodată, cu ocazia administrării probatoriului, s-a constatat că cel în cauză ar fi încălcat și obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu, la data de 15 octombrie a.c.

După administrarea probatoriului, în ziua de 31 octombrie a.c., bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90