New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Argeș: Un bărbat a înjunghiat un tânăr de 20 de ani după ce s-au certat

Un argeșean de 26 de ani a fost reținut de polițiști după ce a lovit un tânăr de 20 de ani cu un obiect tăietor-înțepător.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

S-a întâmplat în localitatea Beleți-Negrești, în seara zilei de 07 august, după ce între cei doi s-a iscat o ceartă.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

În ziua de 09 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Dobrești.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 07 august a.c., în timp ce se afla în localitatea Beleți-Negrești, bărbatul ar fi lovit, cu un obiect tăietor-înțepător, un tânăr de 20 de ani, cu care avusese, anterior, un conflict verbal.

După administrarea probatoriului, în ziua de 09 august a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai Plesa spune:

    Judetul Arges este plin de scelerati. Ne mai trebuie un spital. Vedea 3

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3