930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Argeșean reținut după ce și-a tâlhărit fosta concubină

Update, ora 17.15, IPJ Argeș transmite: „Bărbatul a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.„

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Știrea inițială, ora 16:40

În după-amiaza zilei de 05 octombrie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 33 de ani, din comuna Poiana Lacului, ar fi sustras, prin acte de violență, o geantă cu acte și o sumă de bani, de la fosta sa concubină, în timp ce aceasta se afla la o rudă, pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În noaptea de 05 spre 06 octombrie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii piteșteni au fost sesizați de aceeași femeie, care se afla la o altă rudă, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi încercat să îi sustragă un telefon mobil, prin utilizarea de acte de violență, în timp ce se afla în locuința rudei sale.

În scurt timp, bărbatul a fost depistat de un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Pitești și condus la sediul poliției pentru cercetări, în cauză fiind întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 06 octombrie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Romania24.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90