case de marcat

ARGEȘENI AȘTEPTAȚI LA FISC

Argeșeni așteptați la Fisc. Mâine, 5 decembrie 2018, de la ora 12, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș (Pitești, bulevardul Republicii, nr.118) va avea loc o întâlnire cu contribuabilii din municipiul Pitești și localitățile învecinate. Potrivit Fiscului argeșean, întâlnirea se va desfășura în sala de ședințe a instituției.

Citiți și: OPERAȚIUNE DE AMPLOARE A INSPECTORILOR ANTIFRAUDĂ

Contribuabilii vor primi clarificări cu privire la casele de marcat şi eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale.

”La această întâlnire vor mai fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii decembrie 2018, serviciile electronice oferite de ANAF (Spațiul Privat Virtual), schemele de ajutor de stat, precum şi alte noutăţi legislative”, transmite sursa citată.

Citiți și: FISCUL ORGANIZEAZĂ O ÎNTÂLNIRE DEDICATĂ CONTRIBUABILILOR PITEȘTENI

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul formularului de contact de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441