NOR CURIER 930X122

case de marcat

ARGEȘENI AȘTEPTAȚI LA FISC

Argeșeni așteptați la Fisc. Mâine, 5 decembrie 2018, de la ora 12, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș (Pitești, bulevardul Republicii, nr.118) va avea loc o întâlnire cu contribuabilii din municipiul Pitești și localitățile învecinate. Potrivit Fiscului argeșean, întâlnirea se va desfășura în sala de ședințe a instituției.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Contribuabilii vor primi clarificări cu privire la casele de marcat şi eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale.

”La această întâlnire vor mai fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii decembrie 2018, serviciile electronice oferite de ANAF (Spațiul Privat Virtual), schemele de ajutor de stat, precum şi alte noutăţi legislative”, transmite sursa citată.

Citiți și: Argeș. Un „șeptar” este scos la licitație de Fisc

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul formularului de contact de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90