Donaris 930 x 122

arteziana

ARTEZIANA DIN PIAȚA „MILEA”, TRANSFORMATĂ ÎN BAIE PUBLICĂ

UPDATE: Arteziana din Piața „Milea”, transformată în baie publică. În urma articolului nostru, Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, ne informează: ”Femeia a fost depistată, fiind amendată cu 600 de lei pentru scăldat în spaţii neautorizate.”

Citiți și: Stranie dispariție din Pitești!

Astăzi, ziua în amiaza mare, o femeie și-a spălat picioarele în apa fântânii arteziene din Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteștiului.

Ulterior, tot în apa artezienei, femeia și-a curățat și încălțămintea.

Citiți și: Schimbare colosală în Centrul Piteștiului!

Cel puțin deocamdată, pentru că nu a fost văzută de Poliția Locală, femeia a scăpat neamendată. Amenda pentru așa ceva este de 600 de lei, potrivit Hotărârii de Consiliu Local care interzice scăldatul în spaţii neautorizate.

Nu este primul caz de acest gen din Piteşti. Luna trecută, un bărbat a făcut baie gol-puşcă în fântână arteziană din Piaţa Primăriei (subiectul pe larg, AICI).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA