SMART KIDS 930X122

back to school

AVANPREMIERĂ PENTRU ALEGERILE EUROPENE, PENTRU STUDENȚI ȘI ELEVI

Avanpremieră pentru alegerile europene, pentru studenţi şi elevi. Facultatea de Teologie, Litere, Istorie şi Artă a Universităţii Piteşti a găzduit prezentarea cu titlul „Back to University” din cadrul programului cu acelaşi nume al Comisiei Europene destinat funcţionarilor europeni care vor să le împărtăşească studenţilor din propriile lor experienţe de muncă şi de viaţă, dar şi informaţii utile pentru tinerii cetăţeni europeni.

Citiți și: Ziua Copilului, sărbătorită la Colegiul ”Ion C. Brătianu” printr-un maraton de activități

Cu această ocazie, Adrian Vasiliu, absolvent al facultăţii, actualmente monitor media la Comisia Europeană, a povestit despre cariera sa europeană, dar şi despre multiplele oportunităţi pe care Europa le oferă pentru tinerii din toate statele membre.

De asemenea, el le-a explicat viitorilor votanţi modalitatea de lucru a instituţiilor europene, cu accent pe Parlamentul European, în perspectiva alegerilor care vor avea loc peste doar trei luni, pe 26 mai 2019.

Citiți și: Elevii cu performanțe la olimpiadele de geografie au fost premiați la Colegiul Național Ion C. Brătianu

O prezentare similară, de data aceasta cu titlul „Back to School”, a avut loc şi la Colegiul Naţional I.C. Brătianu. Aici, în calitatea sa de fost student la jurnalism şi actual funcţionar european, Adrian Vasiliu le-a vorbit viitorilor absolvenţi de colegiu despre munca sa de zi cu zi din domeniul monitorizării presei, dar şi despre oportunităţile pentru tineret, printre care programul Erasmus+, destinat schimburilor de experienţă între tineri şi nu numai, în interiorul şi în exteriorul Uniunii Europene.

Adrian Vasiliu le-a oferit viitorilor votanţi informaţii despre apropiatele alegeri europene şi despre modalitatea de lucru a Parlamentului European şi a celorlalte instituţii UE.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90