930 x122 grota rece

back to school

AVANPREMIERĂ PENTRU ALEGERILE EUROPENE, PENTRU STUDENȚI ȘI ELEVI

Avanpremieră pentru alegerile europene, pentru studenţi şi elevi. Facultatea de Teologie, Litere, Istorie şi Artă a Universităţii Piteşti a găzduit prezentarea cu titlul „Back to University” din cadrul programului cu acelaşi nume al Comisiei Europene destinat funcţionarilor europeni care vor să le împărtăşească studenţilor din propriile lor experienţe de muncă şi de viaţă, dar şi informaţii utile pentru tinerii cetăţeni europeni.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Cu această ocazie, Adrian Vasiliu, absolvent al facultăţii, actualmente monitor media la Comisia Europeană, a povestit despre cariera sa europeană, dar şi despre multiplele oportunităţi pe care Europa le oferă pentru tinerii din toate statele membre.

De asemenea, el le-a explicat viitorilor votanţi modalitatea de lucru a instituţiilor europene, cu accent pe Parlamentul European, în perspectiva alegerilor care vor avea loc peste doar trei luni, pe 26 mai 2019.

Citiți și: Pitești. Concert caritabil pentru Erika Duminică

O prezentare similară, de data aceasta cu titlul „Back to School”, a avut loc şi la Colegiul Naţional I.C. Brătianu. Aici, în calitatea sa de fost student la jurnalism şi actual funcţionar european, Adrian Vasiliu le-a vorbit viitorilor absolvenţi de colegiu despre munca sa de zi cu zi din domeniul monitorizării presei, dar şi despre oportunităţile pentru tineret, printre care programul Erasmus+, destinat schimburilor de experienţă între tineri şi nu numai, în interiorul şi în exteriorul Uniunii Europene.

Adrian Vasiliu le-a oferit viitorilor votanţi informaţii despre apropiatele alegeri europene şi despre modalitatea de lucru a Parlamentului European şi a celorlalte instituţii UE.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90