930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Bărbat reținut după ce a condus 3 luni fără a deține permis auto

Bărbat reținut după ce a condus 3 luni fără a deține permis auto.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Comuna Bărăștii de Vede, județul Olt, a fost reținut de polițiștii argeșeni după ce timp de trei luni, acesta ar fi condus pe drumurile publice o autoutilitară, fără a deține permis de conducere.

„În ziua de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, și au reținut un bărbat de 30 de ani, din comuna Bărăștii de Vede, județul Olt.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2020 – februarie 2021, bărbatul ar fi condus pe drumurile publice, în mai multe rânduri, o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

Foto descriptiv: Știri de Mureș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90