EcoMoto 930×122

masini

MAȘINILE SECOND HAND, PREFERATE DE ROMÂNI

Mașinile second hand, preferate de români. În anul 2016, peste 20.000 de maşini rulate s-au vândut pe autovit.ro. În top 10 mărci preferate sunt Volkswagen, BMW, Audi şi Opel, apoi Ford, Mercedes, Skoda, Renault, Dacia şi Peugeot. Dintre acestea, primele 4 mărci au înregistrat peste 2.000 de tranzacţii fiecare.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Cele mai căutate autovehicule ale anului s-au încadrat în segmentul de preţ 5.000 – 10.000 de euro, iar cele mai achiziţionate modele au fost berlinele şi maşinile de familie.

Potrivit unui studiu făcut de autovit.ro, modelele marca Opel se vând cel mai repede, la aproximativ 14 zile după ce anunţurile au fost publicate pe site. Modelele Volkswagen, Skoda, Audi şi Ford stau online la vânzare în medie 3 săptămâni, în timp ce la peste jumătate dintre mărci timpul mediu de vânzare este de o lună. (Sursa: promotor.ro, titlul și editarea: ePitești.ro)

Citiți și: Aceste mașini vor fi radiate automat!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3