930 x122 grota rece

cinematograful bucurești

FILME DE SENZAȚIE LA CINEMATOGRAFUL ”BUCUREȘTI”

Filme de senzație la Cinematograful ”București”.

Citiți și: Pitești. Film în premieră, bazat pe „un controversat caz real”

În următorul weekend, 14-15 iulie 2018, la cinematograful ”Bucureşti” din centrul Piteştiului veţi putea viziona filmele „Jeune & jolie” și „Occident”.

Sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 18, cinematograful ”Bucureşti” prezintă filmul francez „Jeune & jolie” („Tânără și frumoasă”), în regia lui François Ozon. Acesta spune povestea lui Isabelle, o adolescentă pariziană în vârstă de 17 ani, de familie bună, care se prostituează din pură plăcere.

Citiți și: Film în premieră la Cinematograful „București”

Pelicula reprezintă portretul lui Isabelle în patru anotimpuri și patru melodii. De la trezirea sexualității, la prima ei experiență. De la explorarea dragostei, până la căutarea identității. În rolurile principale îi puteţi urmări pe: Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Frédéric Pierrot, Fantin Ravat. Prețul unui bilet este de 8 lei.

Duminică, 15 iulie, tot de la ora 18, va rula filmul „Occident”, o producţie de Cristian Mungiu. Filmul lui Mungiu arată cum în Occidentul „lui” suntem trataţi, culmea, tot cu „românisme”, într-o tragicomedie cât se poate de realistă despre lipsa noastră de orizont într-un spaţiu şi un timp din ce în ce mai sufocante. Umorul ţâşneşte natural şi spontan din dialoguri şi situaţii pe care le poţi întâlni oricând pe stradă. De asemenea, din situaţii pe care fiecare dintre noi le avem în jurnalul personal cu duiumul.

Filmul îi are în rolurile principale pe: Tania Popa, Alexandru Papadopol, Coca Bloos, Dorel Vişan, iar muzica este semnată de Ioan Gyuri Pascu și Petru Mărgineanu. Prețul unui bilet este de 6 lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3