NOR CURIER 930X122

expozitie

MARA DIACONU, O NOUĂ EXPOZIȚIE DE PICTURĂ

În această seară piteștenii sunt invitați la vernisajul unei expoziții personale de pictură.

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

Tablourile îi aparțin artistei Mara Diaconu. Membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, secția Grafică, Mara Diaconu a expus până acum nu doar în țară, ci și în străinătate. Vernisajul de astăzi este programat să înceapă la ora 18, expoziția fiind găzduită de Galeria de artă „Rudolf Schweizer-Cumpăna”. Precizăm că expoziția artistei Mara Diaconu va fi deschisă publicului până pe data de 31 mai, putând fi vizitată în fiecare săptămână, de marți până duminică inclusiv, între orele 9 și 17. Evenimentul este organizat de Muzeul Județean Argeș.

Mara Diaconu s-a născut în Hândreşti, judeţul Iaşi, şi s-a stabilit în Piteşti în 1980. A absolvit Facultatea de Arte Plastice a Universităţii „Al.I.Cuza” din Iași şi Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” (în prezent Universitatea Națională de Arte) din Bucureşti. A fost profesoară la un liceu de arte din Piteşti, dar şi inspector şcolar timp de 6 ani.

Citiți și: De 1 iunie, expoziție dedicată copiilor și adolescenților la Memorialul Închisoarea Pitești

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90