EcoMoto 930×122

andrei păunescu

MARIA GHEORGHIU ȘI ANDREI PĂUNESCU VOR CÂNTA ÎN PITEȘTI

Mâine în Pitești va fi aniversată Ziua Unirii Basarabiei (27 martie).

Citiți și: Argeș. Apare o nouă rețea de magazine!

Primul punct pe agenda programului se va consuma, de la ora 11, în sala mare a Primăriei. Este locul în care vor fi susținute alocuțiuni și se vor desfășura lansări de carte.

De la ora 12, va urma ”Marșul Unirii”. Marșul va avea loc pe traseul Primărie-monumentele ridicate în memoria poetului Grigore Vieru și a artiștilor basarabeni Doina și Ion Aldea Teodorovici, din fața Camerei de Conturi Argeș (din spatele Prefecturii). După cum v-am informat deja, în timpul marșului va fi purtat și un drapel tricolor uriaș, de 150 de metri lungime.

Citiți și: PRIMĂRIA PITEȘTI „ÎNGROAPĂ” UNIREA CU MICI ȘI BERE

La monumente vor fi depuse coroane și jerbe de flori și va fi susținut un spectacol. Își vor da concursul Corul Veteranilor, Fanfara ”Argeșul”, grupul P620, grupul vocal ”Armonia” și soliștii de muzică folk Maria Gheorghiu (foto) și Andrei Păunescu (fiul poetului Adrian Păunescu).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3