NOR CURIER 930X122

Cristina Maria Ghiţă

FATA DIN CRISTAL ESTE ELEVĂ LA „ODOBESCU”

La doar 18 ani, Cristina Maria Ghiţă, elevă la Colegiul Național Liceal ,,Alexandru Odobescu’’ din Piteşti, face parte din două formaţii de muzică: Fiesta Piteştiului şi Cristal, cea din urmă fiind înfiinţată chiar de ea împreună cu un coleg. Ştie să cânte la pian şi vioară, dar și vocal, iar muzica reprezintă întregul său univers.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Un bărbat a intrat cu boxa în mare și a dat manelele „în blană”!

Ce gen muzical abordezi?

-Abordez mai multe genuri muzicale, dar pasiunea mea este muzica uşoară.

Citiți și: Cu friptura pe scaun, sticla de bere în suport, muzica lăutărească la maximum și mâna stângă pe volan

La ce vârstă ai început să cânţi?

-Fac muzică de la 6 ani. Am început să studiez mai întâi canto, iar apoi am urmat cursuri de pian timp de 5 ani la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti. În urmă cu doi ani am început să studiez şi vioara.

Cu ce te ocupi în prezent?

-Fac parte din formaţia Fiesta, acolo unde sunt solistă vocală şi cânt la vioară, şi din trupa Cristal, trupă înfiinţată de mine şi de George Dinescu. Încă de mică am cântat alături de George şi aşa am înfiinţat şi trupa, asta în urmă cu 9 ani.

De ce ai ales să faci parte şi din formaţia Fiesta Piteştiului şi nu te-ai dedicat doar trupei tale?

-Această formaţie este un proiect de familie. În ambele proiecte fac acelaşi lucru. Prin urmare, reuşesc cu uşurinţă să mă descurc. În plus, vreau să câştig experienţă. (Foto: Facebook Cris Cristal)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90