930×122 CAPRA 5

ana-maria cîrstea

O „CANTACUZINĂ” FRUMOASĂ ȘI TALENTATĂ: ANA-MARIA CÎRSTEA

Ana-Maria Cîrstea are 18 ani şi este elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino’’ din Piteşti. Cântă muzică uşoară, dar visul ei este să ajungă psiholog.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Un bărbat a intrat cu boxa în mare și a dat manelele „în blană”!

Cum ai început să cânţi muzică uşoară?

Când eram mică, la dorința părinților, cântam muzică populară la serbările de la grădiniţă şi de la școală. Însă niciodată nu mi-a plăcut acest gen muzical. Anii au trecut și abia când am intrat la liceu am hotărât să fac ceea ce îmi place: să cânt muzică uşoară. De atunci iau lecţii de canto.

Citiți și: Cu friptura pe scaun, sticla de bere în suport, muzica lăutărească la maximum și mâna stângă pe volan

Ce părere au părinţii tăi despre alegerea pe care ai făcut-o?

-Tatăl meu nu a fost prea încântat de această alegere, îmi spunea că este un timp pierdut. Mama, însă, m-a susţinut întotdeauna, atât din punct de vedere moral, cât şi financiar. A fost tare mândră de mine la prima mea apariţie televizată, la Curier TV! Atunci i-am mulţumit public pentru sprijin.

Cum a fost primul spectacol la care ai luat parte?

Ce pot să spun… Am avut emoţii cumplite, îmi tremura vocea şi nu credeam că voi reuşi să duc melodia până la capat. Din fericire, însă, lucrurile au decurs așa cum trebuie.

Îţi doreşti o carieră în muzică?

La un moment dat mi-am dorit să urmez Conservatorul. În momentul de faţă, însă, cred că este doar o pasiune. Cânt pentru că mă face să mă simt bine, pentru că mă face să am încredere în mine şi mai ales pentru că datorită muzicii am reuşit să ies dintr-o carapace a timidităţii.

Ce te vezi făcând pe viitor?

Îmi place mult să comunic, să ascult, să înţeleg şi să ofer sfaturi bune. Mi-ar plăcea să devin psiholog. (Foto: Facebook Ana-Maria Cîrstea)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90