New Profesional Consult 930 x 122

cont

SMILEY, LOCUL 5 CA NUMĂR DE FANI PE FACEBOOK

Cântăreţul cu origini argeşene Smiley ocupă locul 5 în topul naţional al vedetelor din punct de vedere al numărului de fani pe care îi au pe Facebook. De asemenea, Piteştiul se află pe locul 13 pe țară ca număr al utilizatorilor acestei reţele de socializare.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

Numărul românilor care au cont pe Facebook a ajuns în aprilie la 7.200.000, în creştere cu 2,85% faţă de precedenta raportare din februarie, arată datele cuantificate de facebrands.ro, site care monitorizează paginile create pe FB pe plan local. Piteştiul se află pe locul 13, cu 110.020 de utilizatori. Următoarele oraşe argeşene din acest clasament sunt Câmpulung Muscel, cu 18.000 de utilizatori, şi Curtea de Argeş, cu 17.000 de utilizatori.

În ceea ce priveşte vedetele care au cont pe Facebook, piteşteanul Smiley se află pe locul 5, cu 2.336.027 de fani. El este depăşit de Inna, Akcent, Playboy şi Alexandra Stan. Potrivit statisticii facebrands.ro, persoanele cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani (29,8% din total) deţin supremaţia la capitolul accesării cu frecvenţă ridicată a Facebook-ului.

Citiți și: Un artist din Pitești care a plecat de jos este „pe cai mari”! Cifră de afaceri de milioane de euro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90