EcoMoto 930×122

muzica

ŞTEFANIA VOROVENCI A CÂŞTIGAT IAR!

Frumoasa Ştefania Vorovenci, elevă în vârstă de 17 ani din oraşul Mioveni, are un succes răsunător în lumea muzicii. Ea participă frecvent la numeroase concursuri şi obţine mereu câte un premiu. De această dată a ocupat locul I la un concurs de talente care s-a desfăşurat la Teatrul ,,Alexandru Davila’’ din Pitești.

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

,,Faptul că am câştigat acest premiu a fost o mare surpriză pentru mine. Asta deoarece nu eram în cea mai bună formă, fiind răcită la acel moment. Mi-a fost teamă că nu voi putea duce până la capăt melodia, însă nu numai că am dus-o, ci am luat şi locul I. Ţin să mulţumesc Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş pentru organizare. A fost un spectacol pe cinste! De asemenea, mă bucur că nu mi-am dezamăgit colegii care au avut mare încredere în mine.’’, ne spune Ştefania Vorovenci.

Concursul de talente desfășurat recent la Teatrul ,,Alexandru Davila’’ a fost destinat elevilor din Argeș cu aptitudini în muzică, dans și teatru. (Foto: Facebook Ştefania Vorovenci)

Citiți și: Motivul pentru care sute de oameni au ieșit din case. Fapt inedit în Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90