EcoMoto 930×122

faby

STUDENT LA UNIVERSITATEA PITEȘTI, INTERPRET DE MUZICĂ UȘOARĂ

De loc din Călimănești (Vâlcea), George Alin Păuna, zis Faby, are 21 de ani și este student în anul II la Facultatea de Electronică, Comunicaţii şi Calculatoare a Universităţii Piteşti. Marea lui pasiune este muzica. La inițiativa mamei sale, a urmat cursuri de canto. Are încredere că va ajunge un solist vocal cunoscut în muzica ușoară românească. Deocamdată nu are un repertoriu propriu, interpretând piese de succes ale unor artiști consacrați.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Un bărbat a intrat cu boxa în mare și a dat manelele „în blană”!

Studentul participă la concursuri muzicale şi nu ratează serile de karaoke din pub-uri. Anul trecut a obţinut locul trei la festivalul regional de muzică uşoară „Un talent înnăscut”. Premiul i-a fost oferit de cunoscutul interpret de muzică ușoară Aurelian Temişan.

„Muzica înseamnă totul pentru mine. Vreau să îmi văd visul împlinit și să ajung pe scenă şi să cânt în faţa fanilor. Este greu, dar numai Dumnezeu ştie…”, spune Faby pentru ePitești. (Foto: Facebook George Alin)

Citiți și: Cu friptura pe scaun, sticla de bere în suport, muzica lăutărească la maximum și mâna stângă pe volan

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3