Donaris 930 x 122

acasa

UNDE-I MAI BINE CA ACASĂ? SMILEY, PETRECERE CU FAMILIA ȘI PRIETENII!

La trei ani de la lansarea albumului „Plec pe Marte” piteșteanul Smiley (Andrei Tiberiu Maria) a scos pe piață un nou material, „Acasă”.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Cu această ocazie Smiley a dat o petrecere de pomină, la care și-a invitat prietenii, colegii de breaslă și familia. Mama artistului a fost cea mai în vervă invitată. A dansat întreaga seara și a arătat că știe toate versurile pieselor cântate de fiul său. L-a avut alături de ea și pe băiatul ei mai mic, Filip, fratele lui Smiley.

„Albumul acesta l-am creat zâmbind. Așa îmi place să fac muzică și, în general, așa îmi place să trăiesc. Acasă nu este un simplu album, ci o dezlănțuire creativă pentru mine. Sunt 17 povești muzicale care stârnesc trăiri nenumărate, de la bucuria pură și senzația de libertate până la nostalgie sau dor. Sper ca acesta să fie un album pe care îl veți asculta cu plăcere nu doar acum, peste o lună sau un an, ci și peste 10 ani. Îmi doresc ca și atunci să îl ascultați și să îl simțiți la fel de optimist, la fel de emoționant și de bogat în trăiri și semnificații.”, este mesajul lui Smiley pentru toți fanii săi. (Foto: Facebook Smiley)

Citiți și: Pitești. Bulibașa amendat de Poliție pentru petrecere în strada mare!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3