Donaris 930 x 122

festival

FESTIVALUL LUDICUS – REGULAMENT PRESELECȚII

Festivalul Ludicus – Regulament preselecții. Fesivalul Național de Teatru LUDICUS care se va desfășura în luna octombrie 2018 în Mioveni li se adresează tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 11 și 19 ani și este structurat pe 2 categorii: trupe de gimnaziu (formate exclusiv din elevi de gimnaziu) și trupe de liceeni (formate exclusiv din elevi de liceu).

Citiți și: Programul instituțiilor din Mioveni, în minivacanța de Rusalii

Trupele trebuie să aibă în componență minimum 2 membri și un coordonator major. Nu există restricții în ceea ce privește vârsta sau studiile coordonatorului.

Spectacolul înscris la preselecție nu trebuie să dureze mai mult de 60 de minute pentru trupele de liceu și 30 de minute pentru trupele de gimnaziu. Se acceptă o depășire a timpului cu maximum 10 minute. Trupele care depășesc și acest timp vor fi descalificate.

Citiți și: Acțiune de ecologizare la Mioveni

Procesul de înscriere

Pentru a înscrie trupa la preselecții este necesar să completezi formularul de înscriere care se găsește atât pe pagina Centrului Cultural Mioveni https://www.centrulculturalmioveni.ro, cât și pe pagina de Facebook a festivalului facebook.com/ludicus.mioveni.

Pentru înscriere va fi necesară o filmare din spectacolul cu care vei înscrie trupa

-filmarea trebuie să conțină cele mai importante momente din spectacol;

-filmarea nu poate avea o durată mai mică de 15 minute.

Fiecare trupă înscrisă va primi o confirmare a înregistrării pe adresa de e-mail specificată în formular.

Termenul limită pentru înscriere este 2 SEPTEMBRIE 2018, ORA 20. Orice înscriere trimisă mai târziu de termenul limită nu va mai fi luată în considerare.

Juriul de preselecție

Juriul de preselecție din acest an va fi format din Alin Călinescu (manager Centrul Cultural Mioveni), Mihai Savu (actor) și Andrei Barbu (student U.N.A.T.C. “I. L. Caragiale” București).

Comunicarea rezultatelor

Vor fi selectate maximum 4 trupe de gimnaziu și maximum 4 trupe de liceeni.

Rezultatele preselecției vor fi anunțate pe data de 10 SEPTEMBRIE 2018 pe site-ul Centrului Cultural Mioveni și prin e-mail fiecărei trupe.

Toate trupele selectate vor avea obligația să trimită toate materialele cerute de organizatori, prin e-mail, până la data stabilită.

Organizatori asigură pentru tupele participante cazarea și masa pe toată durata Festivalului.

Calendarul festivalului

1 AUGUST – start înscrieri

10 SEPTEMBRIE – anunțarea trupelor participante

25 SEPTEMBRIE – data limită pentru trimiterea documentelor solicitate de organizator

12-14 OCTOMBRIE 2018 – desfășurarea festivalului.

Festivalul Național de Teatru LUDICUS #15 este organizat de Centrul Cultural Mioveni, Primăria Orașului Mioveni și Consiliul Local Mioveni.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3