Donaris 930 x 122

ianke si cadir

IOAN GYURI PASCU JOACĂ LA TEATRUL „DAVILA”

O piesă de care a auzit mai toată lumea și care, de-a lungul timpului, a avut un mare succes la public se va juca pe scena Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești. Este vorba de „Take, Ianke și Cadîr”, a lui Victor Ion Popa.

Citiți și: Eveniment memorabil la Teatrul ”Alexandru Davila”

Spectacolul este programat pentru 1 aprilie, cu începere de la ora 19. Într-unul dintre cele trei roluri principale (turcul) îl veți vedea pe Ioan Gyuri Pascu, muzician și actor de comedie. Celelalte două roluri principale sunt interpretate de Niculae Rus şi Doru Ana. Alături de ei vor juca actorii Mircea Rusu, Maria Junghieţu, Ioana Ancea şi Andrei Roşu. Pe 1 aprilie, așadar, de la ora 19 sunteți așteptați să trăiți printr-o interpretare actoricească de excepție povestea celor trei vecini negustori, un evreu, un român şi un turc.

Preţul unui bilet este de 60 de lei. (Foto: voceatransilvaniei.ro)

Citiți și: Teatrul Alexandru Davila Pitești este în doliu!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90