930 x122 grota rece

casatoria

TEATRUL „DAVILA”, ÎN ACEST WEEKEND: PIESĂ DE GOGOL ȘI SPECTACOL DE REVISTĂ

În acest weekend sunteţi aşteptaţi la Teatrul „Alexandru Davila” pentru două spectacole de excepţie. Astfel, astăzi se va juca piesa „Căsătoria”, de Gogol, în regia lui Matei Varodi, iar duminică spectacolul de revistă “Nu m-am gândit la despărţire”, medalion dedicat solistului piteştean Constantin Nica.

Citiți și: Eveniment memorabil la Teatrul ”Alexandru Davila”

„Veţi descoperi actorii în ipostaze incredibile, cum nu i-aţi mai văzut. O veţi vedea pe Luminiţa Borta în rolul peţitoarei care încearcă să lege şi să dezlege căsătorii, pe Mirela Popescu în mireasă și pe Cătălin Mirea în ginerele tomnatic, ezitant, înspăimântat de ideea căsătoriei. Povestea se termină puţin trist. Este o comedie amară!”, spune regizorul Matei Varodi despre „Căsătoria”.

Ambele spectacole vor începe la ora 18. Preţul unui bilet este 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere. (Foto „Căsătoria”: Facebook Dan Andrei)

Citiți și: Teatrul Alexandru Davila Pitești este în doliu!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3