Donaris 930 x 122

tc arges

TINERII CONSERVATORI, LA TEATRU

TC Argeș a sărbătorit ieri Ziua Mondială a Teatrelor. Tinerii conservatori au vizionat cu această ocazie „De la lume adunate și-napoi la lume date”, un spectacol adaptat de Vasile Pieca după piese ale lui George Topârceanu, Ion Băieșu, Pierre Chesnot, Marin Preda și Marin Sorescu.

Citiți și: Eveniment memorabil la Teatrul ”Alexandru Davila”

Acțiunea a avut loc în Sala Studio a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești. Înainte de piesă tinerii, coordonați de președintele Codruț Matei, au participat în holul teatrului la evenimentul „Singles and the city”, prezentat de Emilia Cocoș, organizatorul activității.

„Dacă inițial Tineretul Conservator a dorit să promoveze Ziua Internațională a Teatrelor în rândul tinerilor, în momentul în care am intrat în sala de spectacol ne-am dat seama că acțiunea noastră nu trebuie să se limiteze la atât. Dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la participarea tinerilor, și nu numai, la spectacole și la piese de teatru. Astăzi (n.r. – ieri) în afară de cei 20 de tineri conservatori s-a mai aflat în sală un singur spectator, în condițiile în care un bilet costă 10 lei sau 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.  Îndemnăm cetațenii să meargă la teatru măcar din spirit civic și din respect pentru acei actori și pentru munca lor.”, a declarat Codruț Matei, președintele TC Argeș.

Citiți și: Teatrul Alexandru Davila Pitești este în doliu!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3