930 x122 grota rece

omul care vine din est

TRUPA TEATRULUI „ALEXANDRU DAVILA” JOACĂ ÎN PARIS

Joi, 27 martie, Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești urmează să prezinte la Ambasada României din Paris o premieră absolută: „Omul care vine din est”.

Citiți și: Eveniment memorabil la Teatrul ”Alexandru Davila”

„Este un fel de retrospectivă a istoriei României după 1950 până spre Revoluţie.”, precizează pentru ePiteşti directorul teatrului, Sevastian Tudor. „Omul care vine din est”, spectacol de Dan Ghiţescu, adaptat pentru scenă de Bogdan Cioabă, va fi prezentat și în fața publicului argeşean sâmbătă, 5 aprilie.

Până atunci, însă, joia aceasta, de la ora 18, pe scena de la „Alexandru Davila” se va juca premiera spectacolui de revistă „Flori de primăvară”. Spectacolul va fi reluat sâmbătă. Miercuri, tot cu începere de la ora 18, Teatrul „Davila” va prezenta în Mioveni spectacolul extraordinar „Nu m-am gândit la despărţire”, un medalion dedicat artistului Constantin Nica.

Citiți și: Pitești. În Găvana, mai ceva ca-n Paris! Sensurile unice, după „trend-ul franțuzesc”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3