EcoMoto 930×122

curier tv

A FOST INVITATĂ LA TV! PENTRU PRIMA DATĂ ÎN VIAȚA EI!

Acum câteva zile vă povesteam despre pasiunea Ruxandrei Mache, make-up artistul din orașul argeșean Topoloveni, pentru pictura pe bucăţi de lemn şi piatră. Colegii din televiziune au citit articolul și nu au stat pe gânduri: Ruxandra a fost invitată la ,,Omul sfinţeşte locul’’, difuzată de Curier TV, pentru a le vorbi telespectatorilor despre realizările sale.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

A avut mari emoţii pentru că a fost prima sa apariţie tv.

,,A fost o experienţă minunată! În primele minute nu ştiam exact în ce cameră să mă uit şi ce cuvinte să-mi aleg. Însă uşor, uşor am început să mă simt atât de confortabil încât aveam senzaţia că sunt pe o canapea pe care stau alaturi de o prietenă la o discuţie interesantă. Am realizat că este extraordinar de important să-ţi dea puţin avânt omul care moderează o emisiune, să existe o chimie la nivel de subiect abordat. Prezentatoarea emisiunii a facut acest lucru. M-am simţit fantastic şi aş repeta acest lucru de o mie de ori! Fără trac, emoții sau bâlbe’’, ne mărturisește Ruxandra Mache. (Foto: Facebook Ruxandra Mache).

Citiți și: Pitești. Cursuri de machiaj marca Profesional New Consult

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90