New Profesional Consult 930 x 122

calinic

CALINIC_CROS_MIOVENI_1

CALINIC: SIMT CÂND SE APROPIE CUTREMURUL!

ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, spune că simte cutremurele înainte ca ele să se producă!

Citiți și: Trei cutremure în aceeași zi!

Afirmaţia a fost făcută la întâlnirea de vineri, de la Biblioteca Județeană din Pitești, cu primii parlamentari ai Argeşului de după Revoluţia din decembrie 1989, printre care se numără și el.

„După alegerile din 1990 ne-am întâlnit toţi aleşii din Argeş. Şi cum stăteam noi la masă, am început să vorbesc despre cutremure şi despre cum am putea să ne ferim de efectele lor. La puţin timp clădirea în care ne aflam a început să se zguduie, era cutremurul din 1990… Toţi au fugit, numai eu am rămas. Eram speriat, dar m-am rugat să am puterea să rămân, să nu mă fac de ruşine!

Citiți și: Decizie importantă pentru asociațiile de proprietari

Când au revenit colegii, m-au întrebat de ce m-am apucat să le spun despre cutremur. Şi atunci le-am dezvăluit faptul că şi în 1977, dar şi în 1986 am procedat la fel şi a fost cutremur… Am un har anume şi simt când se apropie astfel de evenimente.”, a spus Calinic, cel care în curând îşi va lansa o carte referitoare la activitatea sa de parlamentar din perioada 1990-1992.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3