New Profesional Consult 930 x 122

cutremure

VAL DE CUTREMURE AZI ÎN ROMÂNIA

Val de cutremure azi în România. Nu mai puțin de patru cutremure s-au produs astăzi, până la această oră, în țara noastră.

Citiți și: Două cutremure azi în zona de „foc” a țării!

Primul a avut loc noaptea, la ora 1:47, la o adâncime de 90 de kilometri, în Harghita și a măsurat 2.7 grade pe scara Richter.

Celelalte trei cutremure s-au produs pe parcursul dimineții. La ora 7:02, în zona seismică Vrancea, în județul Vrancea, la o adâncime de 98 de kilometri, a avut loc un cutremur de 2.6 grade pe Richter. A urmat, la ora 7:26, un cutremur de 2.8 grade pe scara Richter, produs la o adâncime de doar 5 kilometri în zona seismică Banat, în județul Timiș.

Citiți și: Alte două cutremure au zguduit România!

Cea mai mare magnitudine a avut un cutremur produs la ora 9:18, la o adâncime de 126 de kilometri, în zona seismică Vrancea, în județul Buzău: 3.6 grade pe scara Richter, informează Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90