NOR CURIER 930X122

cutremure

UPDATE: VAL DE CUTREMURE ASTĂZI ÎN ROMÂNIA

UPDATE: Val de cutremure astăzi în România. Un nou cutremur a avut loc în această dimineață, la ora 7:33, în zona seismică Vrancea, în județul Buzău. 

Citiți și: Două cutremure azi în zona de „foc” a țării!

Sesimul s-a produs la o adâncime de 148 de kilometri și a măsurat 3.8 grade pe Richter, potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de II grade pe scara Mercalli.

Citiți și: Alte două cutremure au zguduit România!

Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Nehoiu (8 kilometri), Întorsura Buzăului (32), Covasna (37), Vălenii de Munte (39) și Slănic (44 de kilometri). 

Cutremur astăzi în România. Un cutremur s-a produs azi noapte, la ora 2:17, la o adâncime de 109 kilometri, în zona seismică Vrancea, în județul Vrancea.

Magnitudinea a fost de 3 grade pe scara Richter, informează Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul a avut loc în apropierea următoarelor orașe: Odobești (30 de kilometri), Panciu (35), Focșani (43), Râmnicu Sărat (46) și Mărășești (48 de kilometri).

Cel mai puternic seism înregistrat în România în ultimii ani s-a produs pe 28 octombrie 2018 și a măsurat 5.8 grade pe scara Richter (AICI, subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3