930 x122 grota rece

cutremure

SERIE DE CUTREMURE ÎN ROMÂNIA

Serie de cutremure în România. Un cutremur a avut loc în această dimineață, la ora 6:01, la o adâncime de 135 de kilometri, în zona seismică Vrancea, în județul Vrancea.

Citiți și: Trei cutremure în aceeași zi!

Magnitudinea a fost de 3 grade pe scara Richter, informează Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (43 de kilometri), Covasna (50), Odobești (52), Slănic-Moldova (55) și Onești (58).

Citiți și: Decizie importantă pentru asociațiile de proprietari

Alte patru cutremure de mică intensitate au avut loc ieri în România: de 2.2 grade pe scara Richter în Vrancea, de 3.3 tot în Vrancea, 2.8 în județul Prahova și de 2.4 grade pe Richter din nou în Vrancea.

Cel mai puternic seism înregistrat în România în ultimii ani s-a produs pe 28 octombrie 2018 și a măsurat 5.8 grade pe scara Richter (AICI, subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3