930×122 CAPRA 5

capcană

Capcana șoferului la marginea Piteștiului și trotuarul… degeaba

Capcana șoferului la marginea Piteștiului și trotuarul… degeaba.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Încrezător că va fi luat în seamă, un cititor fidel al site-ului ePitești ni s-a adresat.

,,Merg zilnic pe varianta Trivale-Găvana.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

Drumul de legătură dintre cele două mari cartiere este bun. Dar cu o excepție.

Nu departe de intersecția zonei Cornul Vânătorului, apare un… crater. Mic, e adevărat.

Dacă treci în viteză nu îl vezi, însă îl simți. Mașina se zguduie, te sperii un pic. Șoferii care trec mereu pe aici știu și ocolesc capcana. Alții cad în ea…”

Bitum și…bunăvoință

Acesta este of-ul domnului Lucian Pally.

Ne-a apelat încrezător. Este convins că mai marii de la Primăria Pitești vor citi. Și vor acționa.

În doar câteva minute câțiva muncitori ar rezolva problema. O roabă de asfalt ar fi îndeajuns. Și multă bunăvoință, se-nțelege.

Atenție sporită

Am verificat la fața locului veridicitatea sesizării. Într-adevăr, groapa este vizibilă. Are aproximativ 40 de centimetri. Iar mulți conducători auto o ocolesc. Cei care merg cu viteză redusă și atenție sporită.

Trotuar… degeaba

Nu departe de locul indicat de cititorul nostru fidel, alt aspect negativ.

Se vede din… dronă. Pe anumite porțiuni, trotuarul este blocat. Vegetația luxuriantă crescută anapoda în marginea pădurii a ajuns să ocupe trotuarul.

O plimbare riscantă

Pe strada Grigorie Leu, pietonii care s-ar încumeta la vreo plimbare, riscă.

,,Baricade” verzi, foșnitoare, formate din ramurile copacilor, arbuști și liane. Trebuie ocolite!

Cetățenii merg pe carosabilul aferent autoturismelor. Prilej numai bun pentru claxoane, nervi, apostrofări, înjurături.

Cine are urechi de auzit

Altfel, drumul este bun, iar varianta Trivale-Găvana, extrem de utilă.

Intens circulat. Cu atât mai mult se cuvine să i se dea mai mare atenție. Cine are urechi de auzit, va auzi.

Este convingerea domnului Lucian Pally. Și motivația pentru care a apelat la ePitești. Speră ca ,,strigătul” său să fie auzit. Acum este în așteptarea… ecoului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

10 comentarii

  • ALGADO spune:

    Utilitatea pentru cei care și-au făcut proprietăți pe terenul de pădure al unor persoane fără sa țină cont de zona protejata a păduri Trivale .De asemenea se și vede din imagini trotuarul e pus aiurea ,pietoni nu circula ,e la fel ca pe transfagarasan.

  • Eleonora spune:

    La fel și la intersecția care face legătura dintre drumul care merge spre Băbana cu cel care merge spre Găvana, unde este și un podeț! Exact în intersecție, pe partea dreaptă, este o denivelare care te obligă ori să te apropii riscant de podeț, ori să intri pe contrasens!

  • Minca marian spune:

    daca mergeti cu viteza regulamentar nu se intampla nimic dar cum se conduce besmetic haotic in toata tara nu se respecta nici o regula asa se intampla referitor la toaletarea copacilor lasati asa ca este ok avem mai mult oxigen suntem un popor de nemultumiti si de vaitaciosi.vrem totul mura in gura cei care toaleteaza copaci si iarba au un salariul de 1900 de roni cui iar conveni sa lucreze pe aceasta suma .daca vrem sa marim salariile la acea societate ar trebui sa marim tariful de parcare a locurilor inchiriate care acum este de 4 roni pe zi si atunci primaria ar avea bani sa majoreze aceste salarii pana atunci pe aici sa discutam este cel mai simplul

  • Marius spune:

    ce sa mai zici de fosta centura a Piteștiului macadam , drumul de la Slava spre Mioveni se merge mai mult pe o banda, drumul spre Babana peticit , drumul peste barajul din Prundu numeri dalele de beton și ce sa mai zici de starea generala a drumurilor din oraș fără investiti o sa rămânem de caruta😂

  • Laur spune:

    gropi și semafoare fără număr aici am ajuns

  • Cristian spune:

    La mai mare neamule ,vin acum alegerile ne vindem pe o galeata si …..dam inainte !

  • Marin Dan spune:

    Politia locala nu trece pe varianta gavana -trivale? Sau nu au voie sa treaca.Daca ar trece ar vedea ca autoturismele locatarilor sunt parcate la marginea paduri adica intr o zona protejata nu mai spun ca uni au pus si cotete de caini.pe bune zici ca esti in catunul din merisani.

  • Eleonora spune:

    Domnule Mincă Marian, cu tot respectul, cred că din vreo frustrare sau din dragoste pentru primăria Pitești vă lansați în atacuri mai mult sau mai puțin inspirate!! de regulă în zona denivelării despre care am comentat se circulă cu viteză redusă din mai multe considerente, altfel nu observam denivelarea! Din punctul dvs. de vedere nimeni nu ar trebui să mai comenteze ceva căci devine automat nemulțumit și împotriva regimului! Ori ar trebui să ne luăm în portbagaj o roabă de asfalt și să peticim noi denivelările sau gropile? Mă scuzați și vă mulțumesc!

  • Eleonora spune:

    De multe ori faceți și greșeli de ortografie, dar poate că din graba cu care vreți să ne băgați pumnul în gură! Cu respect!

  • Radulescu Dan spune:

    CELE MAI SLABE LUCRARI IN JUD ARGES FACI AZI SI SE STRICA IERI TOTUL E O CARPEALA PESTE TOT IN JUDET PROBABIL CA SE FACE BARA BARA ALTFEL CUM FACI UN DRUM SA TINA 3 ANI.PUTETI VERIFICA IN TOT JUDETUL.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3