930 x122 grota rece

casa casatoriilor

pendiuc_cupluri

CASA CĂRŢII A DEVENIT CASA CĂSĂTORIILOR! PENDIUC A OFICIAT CUNUNII CIVILE PRINTRE LALELE!

Casa Cărţii din Piteşti a devenit astăzi Casa Căsătoriilor. Primarul Tudor Pendiuc a oficiat în această dimineaţă trei cununii civile.

Citiți și: Exclusiv/Pitești: Polițist lovit cu piatra în cap, în spatele Primăriei

Printre florile care fac parte din expoziţia dedicată Simfoniei Lalelelor de la Casa Cărţii primarul a oficiat cununii civile, conform unui obicei care are deja câţiva ani la activ. Doar astăzi Casa Cărţii a fost Casă a Căsătoriilor, momentul fiind inclus în calendarul acţiunilor dedicate Simfoniei Lalelelor.

Cele trei cupluri care au pornit astăzi pe drumul căsătoriei sunt din Piteşti: Corneliu Oprescu şi Gabriela Şăuleanu, Daniel Nicolae Voicu şi Manuela Niţă și Florian Nicolae şi Cristina Rotilă. Doi dintre cei care şi-au unit destinele sunt adventişti. Numărul redus de cununii civile este determinat de faptul că ne aflăm în Postul Paştelui. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești: Pendiuc și autobuzele cumpărate ilegal. Prejudiciul, peste 6 milioane €

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3