Donaris 930 x 122

naștere

AZI E ZIUA LUI! CUM PETRECEA PENDIUC (GALERIE FOTO)

Tudor Pendiuc împlinește astăzi 62 de ani. Spre deosebire de anul trecut, atunci când se afla în arest preventiv, Pendiuc își serbează acum ziua în libertate, chiar dacă sub control judiciar în același dosar „Publitrans” instrumentat de Direcția Națională Anticorupție. Este, însă, prima aniversare după mulți, foarte mulți ani care nu-l mai găsește în funcția de primar al Piteștiului.

Citiți și: Noi vouchere de 2.000 de lei! Cine beneficiază!

Practic, ultima lui aniversare fericită a fost pe 5 august 2014. În aceea zi, Tudor Pendiuc, încă primar, deborda de energie la schimbarea „prefixului”.

„Mă simt foarte bine! Mă simt ca acum un an, ca acum doi ani, ca acum mulţi ani! A împlini o asemenea vârstă este un privilegiu! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să fiu sănătos!”, ne declara Tudor Pendiuc pe 5 august 2014, la împlinirea vârstei de 60 de ani.

Citiți și: De Ziua Copilului, patru bebeluși s-au născut la Pitești

Cu aceea ocazie, el a făcut cinste la Casa Căsătoriilor angajaţilor din Primărie, unor aleşi locali și apropiaților. Nu au lipsit cele două fiice ale sale, soția și ginerele lui (foto 1, principală). (Amintim că și fiica cea mare, Emanuela, este judecată în dosarul „Publitrans”).

Masa a fost una bogată: fripturi, mititei, salate, dulciuri, tort, şampanie, băuturi alcoolice şi răcoritoare, de toate pentru toate gusturile.

Tot fix în urmă cu doi ani biroul de serviciu din Primărie al lui Pendiuc era plin ochi cu flori (în special trandafiri roşii) şi cadouri. Tudor Pendiuc primise în dar cărţi, icoane, plachete şi o… reproducere a sa din carton în mărime naturală. Unul dintre cadourile mai speciale i-a fost făcut atunci de angajaţii Primăriei: o sticlă cu vin roşu de Miniş (Arad) din 1954, anul naşterii lui Pendiuc.

Recitiți aici pentru ce este judecat Tudor Pendiuc: http://epitesti.ro/stiri/justitie/lotul-pendiuc-trimis-judecata-de-dna/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90