930 x122 grota rece

A NASCUT IN DRUM SPRE SPITAL

A NĂSCUT ÎN DRUM SPRE SPITAL

UPDATE ORA 13.00: Nou-născutul este băieţel.

Citiți și: Noi vouchere de 2.000 de lei! Cine beneficiază!

UPDATE: „Salvatorii au fost solicitați să intervină cu un echipaj de prim ajutor calificat la o femeie de 25 de ani din Bughea de Jos, care prezenta stare de rău. Ajunși la locul evenimentului, au preluat pacienta, i-au acordat îngrijiri medicale și au început drumul spre spital.  Surpriză, în drumul spre spital, o viață a luat naștere chiar sub ochii paramedicilor SMURD. Aceștia au luat parte astăzi la un eveniment cum rar se mai întâlnește, aducerea unui suflet pe lume, chiar într-o ambulanță SMURD. În sprijin s-a deplasat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, iar acum femeia și copilul sunt în drum spre spital”, precizează ISU Argeş.

 

Citiți și: Un spital central în care merg mulți argeșeni se închide temporar

 

În jurul orei 11.30, o ambulanță SMURD din Câmpulung a fost solicitată să intervină pentru a prelua o femeie din comuna Bughea de Jos. În apel a fost menţionat că respectiva era gravidă, însă cea mai mare surpriză s-a produs pe drum.

Femeia a născut în ambulanţă, în drum spre spital. Echipajul SMURD dotat cu Terapie Intensivă Mobilă s-a deplasat pentru a acorda sprijinul necesar în astfel de situaţii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90