930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Ce s-a întâmplat cu băiatul care și-a omorât tatăl, tăindu-l!

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, care și-a omorât tatăl înjunghiindu-l cu un cuțit a fost dus la sediul poliției pentru audieri și reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, conform IPJ Argeș.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Reamintim că, în cursul zilei de ieri, un apel la 112 anunța faptul că o persoană zace inconștientă în propria curte, înjunghiată fiind cu un cuțit. Subiectul pe larg, AICI: Argeș – El și-a omorât tatăl, înjunghiindu-l!

IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

„În ziua de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, un bărbat din localitatea Micești ar fi fost înjunghiat de către fiul său.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă, iar bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit decedat.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 29 de ani, a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma agravantă a omorului, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 30 octombrie a.c., bărbatul, de 29 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3