EcoMoto 930×122

redeschiderea scolilor

Cîmpeanu judecă situaţia „lejereanu”: clase aglomerate, doi elevi în aceeaşi bancă, aceleaşi măsuri ca în 2020

Pe 8 februarie se reia învăţământul în săli de curs, iar cei din Ministerul Educaţiei nu au venit cu vreo „inovaţie” sau cu măsuri care să dea un plus de siguranţă părinţilor care îşi trimit copiii la şcoală.

Citiți și: Emanuel Soare, despre cum reîncepe şcoala în Argeş

Într-o intervenţie la DIGI 24, Ministrul Cîmpeanu a afirmat că principala regulă va fi „purtarea măștii de către elevi și cadrele didactice”.

În ceea ce privește distanțarea, Sorin Cîmpeanu s-a rezumat la a spune că „este importantă, dar nu trebuie să fie absurdă” şi pot sta doi elevi în aceeaşi bancă.

Citiți și: Măsuri speciale luate în școlile din Argeș

„Important este să poarte mască, să fie distanță între rânduri de bănci și distanță între elevi și profesori, distanță între colectivitățile din clase”, a afirmat Cîmpeanu.

Mai mult decât atât, clasele aglomerate rămân… aglomerate. „Altele nu avem. În scenariul verde nu există rezervă de spațiu, sunt clasele pe care le cunoaștem”, a conchis, „lejereanu”, ministrul Cîmpeanu.

În aceste condiţii, fără măsuri suplimentare faţă de cele anterioare care au condus la creşterea numărului de cazuri până când autorităţile au închis şcolile, ne aşteptăm ca istoria să se repete…

(Foto: descriptiv / Sursa: digi24.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3