930 x122 grota rece

concert

Cine cântă de Revelion în Piața Primăriei din Pitești

Relaxarea restricțiilor pentru perioada Sărbătorilor a făcut posibilă organizarea, de către municipalitate, a unui eveniment pe care mulți piteșteni l-au așteptat cu nerăbdare: spectacolul de Revelion, în centrul orașului.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Astfel, pe scena ce va fi amplasată în Piața Primăriei, vor concerta, în noaptea dintre ani, două nume îndrăgite ale muzicii românești: trupa „Matteo”, cu un recital live de 50 de minute, urmată de solista Mira, însoțită de instrumentiștii săi, ce va electriza atmosfera pentru încă o jumătate de oră.

În deschiderea spectacolului, la invitația municipalității, vor cânta artiști talentați din Pitești: Maria Jugănaru, finalista Superstar Romania, și formația „Andrei&Adrian Tase” (tânărul compozitor Andrei Tase, în duo alături de tatăl său, doctorul Adrian Tase).

Citiți și: Pitești. Ștefan Bănică Jr, concert de zile mari la Simfonie

Noaptea dintre ani va fi sărbătorită, în Piața Primăriei, începând cu ora 23:00, cu muzică și bună dispoziție, iar momentul trecerii în noul an, întâmpinat cu încredere și speranță de mai bine, va fi marcat, așa cum era obiceiul, printr-un foc de artificii spectaculos.

Accesul este liber pentru orice doritor, cu respectarea măsurilor de prevenție impuse de contextul pandemic: distanțare fizică și purtarea corectă a măștii de protecție.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Numai „no name”! Stati acasa cu familia, Gentea da banii pe fotbal, nu pe evenimente ale comunitatii!

  • Theo spune:

    Niste no name.Toti care nu au contracte.Exploatarea Mariei Juganaru este josnica.Sarbatori fericite

  • Bucur Florica spune:

    „Trupa”…Matteo are vreo legătură cu restaurantul Matteo din centrul orașului? În caz că au, poate dau o masă caldă unor amărâți, să intre cu „dreptul” în NOUL AN! Întrebam, așa, pentru o prietenă!
    Într-adevăr, Andrei&Adrian Tase merită toată stima!

  • Noname spune:

    In orasul Pitesti plin de cerestori si gunoaie circ de Revelion era nevoie.de a lungul anilor toți edilii care s au perindat pe la primărie au distrus si urâțit orașul.niște incompetenți cu fițe de mari gospodari.să le fie rușine.

  • Popescu Maria spune:

    Nu.ai sa vezi că da o masa caldă restaurantul Matteo țin angajații sclavi spre propria bunăstare și atât o masa caldă de la ei nici atât!

  • Florin spune:

    Nașpa la Mioveni a fost mai frumos și cu artiști și la aprinderea luminitelor în Pitești a fost doar Paula seling și a cantat în fata primăriei printre oameni fără scene, nimik ori o fost pe ultim moment deși a fost anunțată de mult ori mai degrabă organizare foarte proasta

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90