930X122 MAIA

concert

Cine cântă de Revelion în Piața Primăriei din Pitești

Relaxarea restricțiilor pentru perioada Sărbătorilor a făcut posibilă organizarea, de către municipalitate, a unui eveniment pe care mulți piteșteni l-au așteptat cu nerăbdare: spectacolul de Revelion, în centrul orașului.

Citiți și: Super concert la Târgul de Crăciun!

Astfel, pe scena ce va fi amplasată în Piața Primăriei, vor concerta, în noaptea dintre ani, două nume îndrăgite ale muzicii românești: trupa „Matteo”, cu un recital live de 50 de minute, urmată de solista Mira, însoțită de instrumentiștii săi, ce va electriza atmosfera pentru încă o jumătate de oră.

În deschiderea spectacolului, la invitația municipalității, vor cânta artiști talentați din Pitești: Maria Jugănaru, finalista Superstar Romania, și formația „Andrei&Adrian Tase” (tânărul compozitor Andrei Tase, în duo alături de tatăl său, doctorul Adrian Tase).

Citiți și: Câți bani ia piteșteanul Smiley pentru un concert

Noaptea dintre ani va fi sărbătorită, în Piața Primăriei, începând cu ora 23:00, cu muzică și bună dispoziție, iar momentul trecerii în noul an, întâmpinat cu încredere și speranță de mai bine, va fi marcat, așa cum era obiceiul, printr-un foc de artificii spectaculos.

Accesul este liber pentru orice doritor, cu respectarea măsurilor de prevenție impuse de contextul pandemic: distanțare fizică și purtarea corectă a măștii de protecție.

Foto descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

6 comentarii

 • Un cetatean spune:

  Numai „no name”! Stati acasa cu familia, Gentea da banii pe fotbal, nu pe evenimente ale comunitatii!

 • Theo spune:

  Niste no name.Toti care nu au contracte.Exploatarea Mariei Juganaru este josnica.Sarbatori fericite

 • Bucur Florica spune:

  „Trupa”…Matteo are vreo legătură cu restaurantul Matteo din centrul orașului? În caz că au, poate dau o masă caldă unor amărâți, să intre cu „dreptul” în NOUL AN! Întrebam, așa, pentru o prietenă!
  Într-adevăr, Andrei&Adrian Tase merită toată stima!

 • Noname spune:

  In orasul Pitesti plin de cerestori si gunoaie circ de Revelion era nevoie.de a lungul anilor toți edilii care s au perindat pe la primărie au distrus si urâțit orașul.niște incompetenți cu fițe de mari gospodari.să le fie rușine.

 • Popescu Maria spune:

  Nu.ai sa vezi că da o masa caldă restaurantul Matteo țin angajații sclavi spre propria bunăstare și atât o masa caldă de la ei nici atât!

 • Florin spune:

  Nașpa la Mioveni a fost mai frumos și cu artiști și la aprinderea luminitelor în Pitești a fost doar Paula seling și a cantat în fata primăriei printre oameni fără scene, nimik ori o fost pe ultim moment deși a fost anunțată de mult ori mai degrabă organizare foarte proasta

570 X 90 CUMPANA 3