930×122 CAPRA 5

apartamentul

pitesti

Iată cine-a pus ochii pe 90.000.000 de lei de la Uniunea Europeană!

Astăzi s-au deschis ofertele pentru realizarea celui mai important proiect din Pitești cu fonduri europene: reabilitarea infrastructurii rutiere, a spaţiilor verzi şi a trotuarelor pe o suprafață de 40 de hectare din municipiu.

Citiți și: Licitație crucială în Argeș. Se va decide

Valoarea proiectului este de 90 de milioane de lei. Au fost depuse 4 oferte, toate din partea unor asocieri de firme cu tradiţie în construcţii edilitare. Una dintre oferte a fost depusă de asocierea dintre firmele Selca, Alcadibo şi Metabet (toate din Argeş), o alta – din partea firmelor Delta ACM 93, Cristalin Proiect (ambele din Bucureşti), Valah Construct şi Comesad Drumuri (ambele din Piteşti).

A treia ofertă aparţine firmelor Concordia Constarde (a deputatului PSD de Pitești Cătălin Rădulescu), Proms Concept, Contract Obrams şi Ostmarin Construct, iar cea de-a patra – firmelor Star Trading, Zeus şi General Trust Argeş.

Citiți și: Statul a scos la licitație construcția stadionului „Nicolae Dobrin”. Cristian Gentea: „M-am ținut de cuvânt!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3