Donaris 930 x 122

drum

COPACI CĂZUŢI PE ŞOSEA LA MATEIAŞ

Prefectul Mihai Oprescu a participat astăzi la o videoconferinţă cu premierul Victor Ponta, ocazie cu care l-a informat cu privire la efectele căderilor de zăpadă din ultimele zile în Argeş.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Oprescu a spus că au fost înregistrate probleme pe DN 73 Piteşti-Braşov, în zona Mateiaş, acolo unde mai mulţi copaci au căzut pe carosabil. Lucrătorii de la Drumurile Naţionale au acţionat pentru degajarea drumului şi fluidizarea traficului. De asemenea, din cauza unor probleme la reţelele de transport a curentului, astăzi au fost probleme şi cu alimentarea cu energie electrică pentru 40 de consumatori din comunele argeşene Mioarele, Cepari, Bârla şi Morăreşti.

În ceea ce priveşte stocurile de material antideranpant, la nivelul Secţiei Drumuri Naţionale există un total de 2.711 mc de nisip, 6.423 mc de sare și 16 tone de clorură de calciu. Secţia Drumuri Judeţene are pregătite 800 de tone de nisip, 200 de tone de sare şi 6 tone de motorină. (Foto: Mediafax)

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90