Donaris 930 x 122

bazinul olimpic

Cristian Gentea explică investiția de peste 1.700.000 € de la Bazinul Olimpic

În cadrul conferinței de presă a Primăriei Pitești, care a avut loc în această dimineață, primarul municipiului Cristian Gentea a vorbit despre banii ce urmează a fi alocați în cadrul celei de-a doua etapă de reabilitare și modernizare a Bazinului Olimpic.

Citiți și: Doliu în Pitești! Un cunoscut director a murit!

Reamintim că, în cadrul ședinței Consiliului Local de astăzi se va vota alocarea a peste 1.700.000 € din bugetul local pentru o nouă serie de investiții la Bazinul Olimpic. 

Acesta a explicat care este stadiul lucrărilor în momentul de față și ce alte lucrări vor intra în suma nou investită.

Citiți și: Pitești. Prețuri mai mari! Veți plăti mai mult pentru aceste servicii

VIDEO – DECLARAȚIILE EDILULUI CRISTIAN GENTEA ÎNCEPÂND CU 13:50

 

„Din punctul nostru de vedere, stadiul actual al lucrării este de 46%. S-au plătit 6.000.000 de lei fără TVA până acum, dintr-un total de aproape 17.000.000. Am schimbat proiectantul. Am luat un proiectant care chiar își face treaba. (…)

Vom intra în Consiliul Local astăzi. Am fost acolo cu viceprimarii, cu toată lumea. Cu toții, și Consiliul Local sunt de acord că nu avem cum să ne oprim la jumătate. Dacă așa a fost proiectul, n-am gândit infrastructura, asta este, nu putem să îl lăsăm așa și atunci vom reface tot, numai că ne mai constă 8.500.000 lei inclusiv TVA. Sunt foarte mulți bani, așa este, dar va arăta spectaculos.

Sunt foarte multe în banii aceștia. Se refac pardoselile existente, tencuieli interioare, scări interioare cu vopsea lavabilă rezistentă la umiditate, cablare pereți, cablare în zona de lumină, toată partea de sus, vopsirea întregului tavan și a structurii metalice, placare grinzi interioare, pardoseală, realizare tavan, realizare rampă de acces, refacerea sistemului de ventilație, iluminat arhitectural, amenajare exterioară și parcări.

Toate acestea nu erau în proiectul inițial. Deci, practic sunt 8.500.000 de lei, care vin în completarea proiectului inițial, care avea 15.800.000 de lei.

În acești bani nu vor intra scaunele. Eu am o promisiune și încerc să le aducem tot prin sponsorizare. Sper să fiți și dumneavoastră de acord cu mine că va arăta așa cum trebuie”, a declarat Cristian Gentea.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Nu trebuia sa fie gata de un an?
    Țineți sportivii de performanță in frig si promiteți verzi si uscate….
    Pe scurt ..nu va fi gata nici anul viitor.

    Nu puteați sa împărțiți lucrarea in două?
    Sa fie măcar un bazin funcțional?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90