bazinul olimpic

DIRECȚIA DE SĂNĂTATE, CONTROL LA BAZINUL OLIMPIC

Bazinul Olimpic din Pitești, administrat de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului, a trecut cu bine de ultima inspecție a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

Citiți și: Proiectant nou la Bazinul Olimpic din Piteşti

Conducerea SPEP răspunde astfel unor afirmații apărute în spațiul public cu privire la condițiile oferite de bazin.

Conform raportului DSP, Bazinul Olimpic respectă normele legale în vigoare cu privire la igiena și sănătatea publică. La fiecare trei luni se fac lucrări de deratizare, iar la fiecare șase luni, lucrări de dezinsecție, potrivit sursei citate. Lucrările sunt făcute de o firmă autorizată cu care SPEP are contract. De asemenea, apa din bazinele de înot este zilnic analizată din punct de vedere micro-biologic, arată datele raportului.

Citiți și: Video: Probleme mari și cu modernizarea Bazinului Olimpic

Bazinul Olimpic va intra în curând într-un amplu proces de reabilitare, modernizare și eficientizare energetică, proiect finanțat cu bani europeni (contractul de finanțare a fost semnat încă de anul trecut și urmează procedurile de achiziție publică pentru efectuarea lucrărilor).

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441