EcoMoto 930×122

bazinul olimpic

DIRECȚIA DE SĂNĂTATE, CONTROL LA BAZINUL OLIMPIC

Bazinul Olimpic din Pitești, administrat de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului, a trecut cu bine de ultima inspecție a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

Citiți și: Doliu în Pitești! Un cunoscut director a murit!

Conducerea SPEP răspunde astfel unor afirmații apărute în spațiul public cu privire la condițiile oferite de bazin.

Conform raportului DSP, Bazinul Olimpic respectă normele legale în vigoare cu privire la igiena și sănătatea publică. La fiecare trei luni se fac lucrări de deratizare, iar la fiecare șase luni, lucrări de dezinsecție, potrivit sursei citate. Lucrările sunt făcute de o firmă autorizată cu care SPEP are contract. De asemenea, apa din bazinele de înot este zilnic analizată din punct de vedere micro-biologic, arată datele raportului.

Citiți și: Pitești. Prețuri mai mari! Veți plăti mai mult pentru aceste servicii

Bazinul Olimpic va intra în curând într-un amplu proces de reabilitare, modernizare și eficientizare energetică, proiect finanțat cu bani europeni (contractul de finanțare a fost semnat încă de anul trecut și urmează procedurile de achiziție publică pentru efectuarea lucrărilor).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3