New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

CRIZA CORONAVIRUSULUI AR PUTEA ÎNLOCUI MUNCA LA BIROU CU CEA LA DOMICILIU, ACOLO UNDE E POSIBIL

Specialiștii Grupului de Suport Tehnico-Ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase au propus Guvernului luarea unor măsuri pentru combaterea COVID – 19.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Una dintre măsurile propuse în acest sens de Raed Arafat, preşedintele Grupului de Suport, vizează înlocuirea muncii la birou cu cea la domiciliu, acolo unde această schimbare se poate realiza.

„Se propune, spre aprobare CNSSU, transmiterea unei circulare către instituțiile publice și private în vederea analizării posibilității desfășurării muncii la domiciliu pentru o parte din personal, în temeiul dispozițiilor art. 108 -110 din Legea nr. 53/2003 Codul Muncii coroborat cu art. 2 din Legea nr. 81/2018 privind reglementarea activității de telemuncă, acolo unde este posibil”, se arată în propunerea supusă, acum, forului decizional.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Vezi AICI Hotărârea nr 8 a Grupului Tehnic.

(Foto descriptiv: mahar.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3