EcoMoto 930×122

Bărbat reținut

Cu 5000 € și 20 000 de lei a păcălit acest tânăr o femeie din Pitești! Metoda halucinantă!

Cu 5000 € și 20 000 de lei a păcălit acest tânăr o femeie din Pitești! Metoda halucinantă!

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Update, ora 19.25, IPJ Argeș precizează: „Bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Update, ora 14.28, IPJ Argeș precizează: „Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune (săvârșită prin metoda ,,accidentul”), și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Mioveni.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 27 august a.c., o femeie de 82 de ani a fost apelată pe telefonul fix de o persoană care i-a transmis că nepoata sa a fost implicată într-un eveniment rutier în urma căruia a fost grav rănită și are nevoie de bani.

După apelul telefonic, la locuința persoanei s-a prezentat un bărbat, căruia persoană vătămată i-a înmânat sumele de peste 5.000 de euro și peste 20.000 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza orașului Mioveni.

În ziua de 31 august, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca față de acesta să fie dispuse măsuri preventive.”

Știrea inițială, ora 12.42

Un bărbat 34 de ani, din Mioveni, a fost reținut de polițiști după ce a păcălit o bătrână de 80 de ani să-i dea 5.000 de euro și 20.000 de lei, folosind metoda accidentul.

Individul a sunat-o pe femeie și i-a spus că nepoata sa a fost implicată într-un accident rutier, fiind grav rănită.

Video – Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa, transmite

 

Întrebat de jurnaliști cum și-a ales victima, bărbatul a răspuns cu seninătate și chiar cu zâmbetul pe buze ”nu comentăm”.

 

 

Știre în curs de actualizare

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90