EcoMoto 930×122

ape

DIRECTORUL DE LA APE A DEMISIONAT

Dumitru Ciobanu şi-a dat demisia din funcţia de director al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea, motivele invocate fiind de ordin personal.

Citiți și: Cod Galben: Atenționare hidrologică!

Administraţia nu are încă un şef nou cu puteri depline, interimatul fiind asigurat de un inginer specializat în lucrări hidrotehnice, Ion Mutu. Demisia lui Ciobanu este surprinzătoare, în condiţiile în care nu existau indicii că s-ar fi certat cu cineva din partidul care îl susţinea, şi anume PSD, aşa cum nu existau nici probleme de ordin managerial. Ciobanu a fost astăzi prezent la ceremonia de învestire a lui Florin Tecău la conducerea Consiliului Judeţean, dar nu a vorbit despre gestul său.

Urmează ca Dumitru Ciobanu să își continue activitatea în instituție, dar ca şef serviciu. El era în funcţie încă de la căderea Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, înlocuindu-l atunci pe democrat-liberalul Adrian Moisescu.

Citiți și: UN ARGEŞEAN A MURIT ÎNECAT

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90