EcoMoto 930×122

ape

ÎȘI BAT JOC DE NOI! „APELE” ŞI HIDROELECTRICA ÎŞI PASEAZĂ RESPONSABILITATEA CURĂŢĂRII LACULUI VIDRARU!

Mai mulţi turişti au semnalat faptul că la barajul Vidraru, pe luciul de apă, s-au format o pată întinsă cu deşeuri de tot felul: PET-uri, resturi de vegetaţie şi buşteni. În urmă cu circa trei săptămâni prefectul Mihai Oprescu a dispus luarea de măsuri pentru curăţarea lacului, dar acest lucru nu s-a întâmplat nici până acum. De ce? Motivul este pur și simplu incredibil, revoltător și de-a dreptul o batjocură la adresa argeșenilor și a turiștilor care vizitează zona.

Citiți și: 188 milioane € pentru Vidraru

„Ştiu că s-a făcut un proiect de intervenţie, dar Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea şi Hidrocentrale Curtea de Argeş nu s-au pus de acord cine trebuie să intervină primul. Este inadmisibil ca acest punct turistic de mare importanţă să arate în acest fel!

Pe de altă parte, noul director de la Ape, domnul Mutu, abia a venit în funcţie. I-am acordat un răgaz de câteva săptămâni ca să se pună la punct cu ceea ce înseamnă activitatea din instituţie, după care aștept rezultate.”, declară Mihai Oprescu.

Citiți și: Contract uriaș pentru Hidrocentrala Vidraru!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90