930 x122 grota rece

ape

ALBIILE MAI MULTOR RÂURI DIN ARGEŞ VOR FI DECOLMATATE

Prefectul Mihail Oprescu i-a convocat la o şedinţă specială pe primarii din 10 comune şi pe reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea pentru a pune la punct o serie de detalii legate de decolmatarea albiilor unor râuri.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Este vorba de cursuri de apă din comune precum Bascov, Miceşti, Valea Danului sau Bârla, în care în anii trecuţi s-au înregistrat pagube mari din cauza viiturilor. Primarii comunelor respective urmează să încheie protocoale de colaborare cu ABAAV şi să pună la dispoziţia acesteia combustibilii necesari desfăşurării lucrărilor.

ABAAV se va implica în acest demers cu utilaje şi asistenţă tehnică. Lucrările vor viza cursuri de apă precum râurile Argeş, Cotmeana, Teleorman și Neajlov şi pârâurile Bascov, Valea Danului şi Miceasca.

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3