SPALATORIE MURAY  930×122

ionuț moșteanu

Ionuț Moșteanu: Viitorul prefect al județului va fi de la USR

Viitorul prefect al județului Argeș va din rândul alianței USR-PLUS. Mai mult decât atât este confirmat că va fi de la USR.

Citiți și: Moșteanu (USR) atac la Iohannis: „Mesajele au fost de activist PNL”

„Biroul județean al USR va desemna propunerea de prefect. Noi avem o discuție în interiorul partidului, vom vedea care sunt opțiunile și, practic, într-o ședință viitoare vom valida propunerea noastră pentru funcția de prefect”, a declarat, pentru ePitesti.ro, deputatul Ionuț Moșteanu.

Printre cei cu șanse mari se numără executorul judecătoresc Emilia Mateescu. Dacă va fi numită în funcție, Emilia Mateescu va deveni prima femeie prefect din Argeș. Am încercat să aflăm de la Ionuț Moșteanu (USR) dacă este, într-adevăr, favorită în această cursă.

Citiți și: Dănuț Dinu nu mai este consiler local. Acesta declară pentru ePitești: „Mi se pare un abuz total!”

„Este una dintre persoanele cu o bună susținere în filială pentru această poziție, are calificarea, are determinarea, puterea de muncă, profilul necesar pentru această funcție. Rămâne de văzut cine va fi. Este posibil să știm chiar vineri. Va fi o decizie de partid, de conducere județeană „, a declarat, pentru ePitesti.ro, deputatul Ionuț Moșteanu.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

Un comentariu

  • laurentiu spune:

    fatuca asta i va pune cu botul pe labe pe lingaii din prefectura care de ani de zile sug sangele poporului.

570 X 90 CUMPANA 3