NOR CURIER 930X122

ionuț moșteanu

Ionuț Moșteanu: Viitorul prefect al județului va fi de la USR

Viitorul prefect al județului Argeș va din rândul alianței USR-PLUS. Mai mult decât atât este confirmat că va fi de la USR.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

„Biroul județean al USR va desemna propunerea de prefect. Noi avem o discuție în interiorul partidului, vom vedea care sunt opțiunile și, practic, într-o ședință viitoare vom valida propunerea noastră pentru funcția de prefect”, a declarat, pentru ePitesti.ro, deputatul Ionuț Moșteanu.

Printre cei cu șanse mari se numără executorul judecătoresc Emilia Mateescu. Dacă va fi numită în funcție, Emilia Mateescu va deveni prima femeie prefect din Argeș. Am încercat să aflăm de la Ionuț Moșteanu (USR) dacă este, într-adevăr, favorită în această cursă.

Citiți și: Pitești. Dosar penal și amenzi pe bandă rulantă la un azil

„Este una dintre persoanele cu o bună susținere în filială pentru această poziție, are calificarea, are determinarea, puterea de muncă, profilul necesar pentru această funcție. Rămâne de văzut cine va fi. Este posibil să știm chiar vineri. Va fi o decizie de partid, de conducere județeană „, a declarat, pentru ePitesti.ro, deputatul Ionuț Moșteanu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • laurentiu spune:

    fatuca asta i va pune cu botul pe labe pe lingaii din prefectura care de ani de zile sug sangele poporului.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3