NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

Dragoste de fiu: A încălcat ordinul de protecție și și-a bătut tatăl

În cursul zilei de luni, 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, de către un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din Costești, despre faptul că, în ziua de 30 ianuarie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost agresat de fiul său, în vârstă de 43 de ani.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Împotriva fiului există deja un ordin de protecție, emis de Judecătoria Costești, conform IPJ Argeș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești l-au identificat pe bărbatul în cauză, pe raza orașului Costești, și l-au condus la sediul poliției, pentru audieri.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Polițiștii au continuat cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Dej24.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3