Donaris 930 x 122

deschise

DUMINICĂ, ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA ZOO

Duminică, 4 octombrie, este sărbătorită Ziua Internațională a Animalelor. Cu acest prilej, conducerea Grădinii Zoologice din Trivale, Pitești, organizează Ziua Porților Deschise.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Vă așteptăm duminică, 4 octombrie, la Ziua Porților Deschise! E sărbătoarea animalelor din întreaga lume, iar noi o celebrăm oferindu-vă, dragi vizitatori, intrarea gratuită pe tot parcursul zilei, indiferent de vârstă.

Desigur, este importantă respectarea distanțării fizice, precum și interdicția de a hrăni animalele de către vizitatori. Ele vă așteaptă, însă, pentru a vă bucura cu frumusețea și exotismul lor, în locul care le găzduiește cu mult drag și le îngrijește cît mai bine: Zoo Trivale!”, transmite conducerea Grădinii Zoologice din Trivale.

Citiți și: Surpriza de la ZOO! Acum s-a anunțat!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3