Donaris 930 x 122

25 aprilie

25 APRILIE, TERMEN PENTRU PLĂTITORII DE IMPOZIT PE PROFIT

Finanțele Publice Argeș anunță că vineri, 25 aprilie, este termenul limită pentru declararea şi plata impozitului pe profit aferent trimestrului I al acestui an pentru două categorii de contribuabili.

Citiți și: Nu mai primiți pensie dacă nu depuneți acest document până azi!

Este vorba de contribuabilii plătitori de impozit pe profit care declară și plătesc trimestrial acest impozit și de contribuabilii plătitori de impozit pe profit care au optat pentru declararea şi plata anuală a impozitului respectiv, cu plăţi anticipate, făcute trimestrial, inclusiv societăţile bancare. Aceștia din urmă determină plăţile anticipate trimestriale pentru anul 2014 în sumă de o pătrime din impozitul pe profit datorat pentru anul 2013, actualizat cu indicele preţurilor de consum estimat pentru acest an. Indicele preţurilor de consum utilizat pentru actualizarea plăţilor anticipate în contul impozitului pe profit anual pentru 2014 este de 102,4%.

Potrivit Finanțelor Publice Argeș, declararea impozitului se face prin formularul 100 („Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat”).

Citiți și: TERMENE LIMITĂ PENTRU FERMIERI. ASTĂZI, ULTIMA ZI ÎNTR-UN ANUMIT SECTOR

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90