Donaris 930 x 122

daniel constantin

CARAVANA PNDR POPOSEȘTE ÎN PITEȘTI. AFLĂ CÂND ȘI UNDE!

În contextul pregătirii Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță organizarea în Pitești a conferinței naționale PNDR 2014-2020 “Satul românesc are viitor”.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Conferința va avea loc pe 24 aprilie, cu începere de la ora 10, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Evenimentul se va desfășura în cadrul componentei de consultare publică și de informare a partenerilor economici, sociali și de mediu și urmează seriei de 7 conferințe regionale care deja au avut loc în Baia Mare, Alexandria, Timișoara, Brașov, Iași, Craiova și Galați. Scopul îl constituie prezentarea priorităților Ministerului Agriculturii pentru PNDR 2014-2020 și consultarea publicului țintă în vederea asigurării transparenței și participării active în elaborarea noului Program Național de Dezvoltare Rurală. Ca și la celelalte conferințe regionale, la evenimentul din Pitești este așteptat să vină și ministrul de resort, vicepremierul Daniel Constantin, care are și calitatea de deputat de Argeș.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3